Bu haber kez okundu.

Eruh'ta 4 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
banner229

Siirt'in Eruh ilçesinde teröristlere yönelik düzenlenen hava destekli operasyonda 2'si kadın 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, 17 Temmuz 2018 günü, Siirt İl Jandarma Komutanlığınca elde edilen bilgiler üzerine, Siirt ili, Eruh ilçesi Akmeşe bölgesinde hareket halinde bir gurup bölücü terör örgütü mensubu İnsansız Hava Aracı İHA/BAYRAKTAR tarafından tespit edilmiş, Yakın Hava Desteği ile hedef bölgeye hava destekli operasyon düzenlenmiştir.

Hava destekli operasyon sonrası Jandarma unsurlarınca başlatılan arama/tarama faaliyetleri sonucunda; şu ana kadar (2) kadın, (2) erkek olmak üzere (4) terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Arama/tarama faaliyetlerinde (1) Bixi Makineli Tüfek, (3) adet Kaleşnikof, (1) RPG Roketatar, çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir.

Bölgede devam eden operasyonla ilgili gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü terörist faaliyete karşı mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.