Bu haber kez okundu.

Eruh-Mardin, Yeni Yapılan Yolda Heyelan
banner229
Eruh ilçesinden geçecek olan yeni Mardin Siirt karayolu hattının Çetinkol köyü mevkiinde heyelan nedeniyle tehlike oluşturuyor.
Üç gün önce yağış nedeniyle oluşan heyelanda, yolun bir bölümüyle beraber ekili meyve ağaçlı tarla, menfez kanalları, elektrik direklerini yerinden ederek büyük zarar meydana getirdi.
Yeni yapılacak Mardin – Siirt karayolu hattı ile ilçeye bağlı onlarca köyün kullandığı yolda meydana gelen heyelan yolun kullanılamaz hale getirdiği görüldü. bölgede meydana gelen heyelan, önüne çıkan meyve ağaçlık tarlayı ve karayolunu yuttu.
Onlarca köyün yanı sıra öğrenci servis araçların kullandığı yolda en kısa zamanda herhangi bir çalışma yapılmadığı taktirde ölümcül kazaların meydana gelebileceği kaçınılamaz olacak.


Anahtar Kelimeler:
SiirtEruhYeni YolHeyelan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.