Bu haber kez okundu.

Eruh Kaymakamı Dayanç, Köy Ziyaretlerine Devam ediyor
banner229

Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, sorun ve ihtiyaçları yerinde görmek için ilçeye bağlı Okçular ve Yanıkses köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

 Eruh Kaymakamı Dayanç beraberinde 3.Tugay Komutan vekili Oğuzhan Pehlivan, Eruh İlçe Jandarma Komutanı Enis Çoban ve Cumhuriyet Savcısı M. Akif Katırcı İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Acar ve kurum amirleri olmak üzere ilçeye bağlı Okçular ve Yanıkses köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Köylü vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Kaymakam Dayanç, sorun ve ihtiyaçları yerinde görmek adına ziyaretlerde bulunduğunu belirterek, vatandaş odaklı yönetim anlayışı gereği her zaman vatandaşın en yakınında ve kolay ulaşılabilir bir konumda olduklarını ifade etti.

Dayanç,”Yıllarca terör belasından zarar gören bu coğrafyanın, tesis edilen huzur ortamıyla birlikte yeniden sosyo-ekonomik yönden gelişmeye başlaması mutluluk vericidir. Devletimizin nazarında Türkiye Cumhuriyeti’ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan ve sorumluluk bilinciyle hareket eden herkes birinci sınıf vatandaştır ve birinci sınıf hizmet almayı hak ediyor. Çok şükür ki devletimizin kudreti ve imkanları da buna kafidir. Ancak terör belası tamamen ortadan kaldırılarak, huzur ve güven ortamının kalıcı bir şekilde tesis edilmesi bu anlamda işlerimizi daha kolay kılacaktır.

Dolayısı ile hep birlikte el ele omuz omuza vererek bölgemize musallat olan bu terör belasını bertaraf etmemiz ve çocuklarımıza aydınlık bir gelecek sağlamamız hepimizin birinci derecede vazifesidir” dedi.

Köy okullarında da incelemelerde bulunan Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, öğrencilerle yakından ilgilenerek Köy çocukları ve öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Köylü vatandaşlar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, kendilerinin sorunlarıyla yakından ilgilendiği için Kaymakam Dayanç’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.