Bu haber kez okundu.

ERUH KAYMAKAMI DAYANÇ, CUMHURBAŞKANLIĞI KULLİYESİNE ÇIKTI
banner229
Cumhurbaşkanı Recep tayyip erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlediği toplantıya Eruh kaymakamı Murtaza Dayanç’ta katıldı.
Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, Türk İdareciler Derneği’nin İçişleri Bakanlığı ile birlikte her yıl geleneksel olarak belirlediği yılın idarecileri kapsamında, Vali M. Vecdi GÖNÜL Güvenlik Hizmet Ödülü’ne de layık görülmüştü.
Kaymakam DAYANÇ’ın ödülü Milli Savunma Eski Bakanı Vali M. Vecdi Gönül tarafından verilmişti.
Toplantıda ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kaymakamlar kendilerine verilen yetkiyi kullanarak belediyelerin yol açtıkları boşluğu doldurmalıdır" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnsanı asla ihmal etmeyeceksiniz. Muhtarların bir kısmı kaymakamlardan memnuniyetini ifade ederken, bir kısmı da şikayet ediyor. Bugünün sıkıntıları bizi binlerce yıllık sorumluluklarımızdan uzaklaştıramayacağını ifade etti.
TERÖRE DESTEK VEREN DEVLET MEMURLARI
Millete hizmet aşkıyla çalıştığımız sürece Allah'ın izni ile yorulmayız. teröre destek veren devlet memurları varsa tespit edilmeli ve yargıya hızla teslim edilmeli.
GEREKİRSE İŞ MAKİNELERİNE EL KOYUN
Kaymakamlarımız bulundukları ilçeyi avuçlarının içi gibi iyi bilmelidirler. Bölücü terör örgütü ülkemizin Güneydoğusunda her türlü ahlaksızlığı kullanarak yer edinmeye çalışıyor. Örgütün güdümündeki partiye mensup belediyeler de tamamen örgütün hizmetine girmiş durumda. Kaymakamlar kendilerine verilen yetkiyi kullanarak belediyelerin yol açtıkları boşluğu doldurmalıdır. Gerekirse belediyelerin araç gereçlerine el koyarak, diğer imkânları kullanarak hayatı normale döndürmek zorundayız. Güven tesisinin ardından zarar gören yerleşim yerleri yeniden yapılandırılmalıdır.
PARALEL YAPIYLA MÜCADELESİ
Paralel yapıyla mücadele çalışmalarımız gerek MGK gerekse DDK aracılığıyla yakından takip edilmektedir. Şu anda bana bağlı çalışan Devlet Denetleme Kurumu'nun en öncelikli görevi budur. Bu konu tamamen devletin güvenliği meselesidir. Burada herhangi bir ihmali, yanlışı olan hak ettiği cezayı görecektir.
Sizlerden paralel yapılanmayla ilgili çalışmaları daha dikkatli ve kararlı bir şekilde yürütmenizi istiyorum. İstediğiniz anda özel kalemimi telefonla arayıp, bu bilgileri verebilirsiniz. Çünkü bizzat kendim takip ediyorum. "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.