Bu haber kez okundu.

ERUH KAYMAKAMI DAYANÇ, BAĞGÖZE VADİSİNDEKİ KÖYLERİ ZİYARET ETTİ
banner229
Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, ilçeye bağlı 6 köyde incelemelerde bulundu. Beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Binb. Adnan Abdulvahitoğlu, İlçe Emniyet Amiri Bedri Yaman ve İlçe Özel İdare Müdürü Cemal Demir olmak üzere, Bağgöze Vadisinde bulunan; Kaşıkyayla, Yelkesen, Savaş, Salkımbağlar, Çeltiksuyu ve Ekinyolu (Sevindik Mezrası) köylerini ziyaret eden Eruh Kaymakamı Dayanç, köylerde devam eden yatırımları yerinde incelerken, vatandaşların talep ve sorunlarını da dinledi.
Köy okullarında da incelemelerde bulunan Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, öğrencilerle yakından ilgilenirken, okulların bakım onarımlarının yaz döneminde hızlı bir şekilde tamamlanması için İlçe Milli eğitim Müdürlüğüne talimat verdi. Köylü vatandaşlar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, kendilerinin sorunlarıyla yakından ilgilendiği için Kaymakam Dayanç'a teşekkür ettiler.
Ziyaretleri hakkında bir değerlendirme yapan Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç; yönetim anlayışları gereği vatandaşlarımızın daima en yakınında olduklarını, başta alt yapı olmak üzere köylerimize yönelik yatırımların tüm hızıyla devam ettiğini, ziyarette bulunduğu Yelkesen, Salkımbağlar ve Çeltiksuyu Köylerinde kilitli parke taşı kaplama, Savaş Köyü'nde ise içme suyu projelerinin uygulandığını ve bu işlerin en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.