Bu haber kez okundu.

Eruh İlçesinde 900 Aileye Kömür Yardımı Yapıldı
banner229
 Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç yaptığı açıklamada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca (SYDV) 2015 yılı döneminde yaklaşık 900 aileye toplam bin 300 ton kömür dağıtımı yapıldığını belirtti.

 Yardımın vatandaşların adreslerine yapıldığını kaydeden ilçe Kaymakamı Murtaza Dayanç, İlçede gelir seviyesi düşük olan 900 aileye toplamda bin ton 300 kğ kömür dağıtımı yapıldığını söyledi.

 Dayanç, “Halkımızın her zaman birbirine karşı yardımlaşma duygusu içerisinde komşuluk ilişkileriyle kapıların çalındığını ve ağır şartlarda birbirlerine destek olduğunu biliyoruz. Bu anlamda da bu ilişkileri devam ettiren ve sosyal dayanışma içerisinde olan tüm Eruhlu vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.