Bu haber kez okundu.

ERUH İLÇEMİZDE AV KOMİSYON TOPLANTISI YAPILDI
banner229
Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç başkanlığında İlçe Av Komisyonu toplantısı yapıldı.
Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Tarım Müdürü, Eruh Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı, Siirt Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı ve Doğa Koruma Milli Parklar görevlilerin katılımıyla Kaymakamlık Makamında gerçekleşen toplantıda; 2016 – 2017 av sezonu için avlaklar ve kotalar belirlenirken, Eruh ilçe genelinde avcılık konusunda yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirildi.
Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç toplantı sonunda yapmış olduğu açıklamada; avlanmanın yasal sınırlar çerçevesinde ve belirlenen kurallar dahilinde yapılması hususunda duyarlı olunması gerektiğini belirterek, yaban hayvanların neslini tehlikeye düşürecek şekilde buna aykırı hareket edenler hakkında da cezai müeyyidelerin en katı şekilde uygulanacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.