Bu haber kez okundu.

Eruh İlçe Meydanına Led Bilboard Kuruldu
banner229

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Eruh Belediyesi “Daha mutlu ve huzurlu bir kent” sloganıyla yürütülen çalışmalar kapsamında ilçe meydanına Led Bilboard kuruldu.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği Eruh Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakamı Murtaza Dayanç,  yaptığı açıklamada, vatandaşları özlemle bekledikleri hizmetlerle buluşturmak için temizlik, yol ve park çalışmalarının yanı sıra modern kentleşmenin önünü açacak yeni imar planlarını Led Bilboard ekranıyla halka tanıtacaklarını söyledi.

Eruh halkının bugüne kadar mahrum edildiği hizmetle buluşturduklarını ifade eden Dayanç, şöyle konuştu:“Her geçen gün güzelleşmeye doğru yön alan Eruh, böylesi bir çalışmanın bir ihtiyaç haline geldi. Yaptığımız bu çalışmayla birlikte hem ilçeye ayrı bir estetik kazandırmak, hem yaptıklarımız ve yapılacak çalışmaları Led billboard’la halkı çalışmalar hakkında bilgilendirmeyi planlıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.