Bu haber kez okundu.

Eruh Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dündar'dan Esnaf Ziyareti
banner229

AK Parti Eruh Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dündar, seçim çalışmaları kapsamında Eruh ilçesinde esnaf ve vatandaşı ziyaret etti.

AK Parti Eruh Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dündar, 31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını sürdürerek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyareti sırasında esnaf tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde güler yüz ile karşılanan AK Parti Aday Adayı Av. Mehmet Dündar, esnafının yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştı.

Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyip,bilgi alan Dündar, Belediye Başkanlığının kendisine verilmesi ve kazanması durumunda sorunları çözümü noktasında elinden geleni yapacağını söyledi.

Kazanmaları durumunda İlçeye belediyecilik hizmetlerine yeni bir anlayış getirmeye çalışacaklarını belirten Eruh Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dündar, "Birlik ve beraberlik içinde vatandaşlarımızla çok çalışarak, Eruh’umuzu inşallah AK belediyecilikle buluşturacağız. Her kapıyı çalıp herkesle kucaklaşıp, İlçemiz için birbirinden güzel projeler yapacaklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, Dündar’a başarı dileğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeliha 5 yıl önce

Gitti 3 bin tl

Avatar
Kahveci süleyman 5 yıl önce

Aday olmadan önce esnaf ziyareti yapan niye hiç yok. İlla aday oluncamı esnaf ziyareti olacak.