Bu haber kez okundu.

ENVER AYTAÇ YURTKUR SİİRT İL MÜDÜRÜ OLDU
banner229
Siirt Kamu Hastaneler Birliğinde görev yapan Enver Aytaç Siirt Kredi Yurtlar Kurumu müdürlüğüne getirildi.
Geçtiğimiz aylarda yapılan kanuni düzenlemeyle lağvedilen KYK Bölge Müdürlüklerinin yerine kurulan İl Müdürlüklerine atamalar yapıldı. Siirt Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğüne Enver Aytaç atandı.
Yapılan yasal düzenleme sonrası Türkiye genelinde bulunan 20 bölge müdürlüğünün kapatılmasının ardından 81 ilde Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü oluşturulmuştu. Bu kapsamda Siirt KYK İl Müdürlüğüne asaleten Enver Aytaç atandı ve görevine başladı.
Enver Aytaç yılların vermiş olduğu sosyal birikimi yine sosyal bir alan olan Kredi Yurtlar Kurumu’nda gençlerimize aktararak farklı açılımlar yapmayı hedefliyoruz. Kredi Yurtlar Kurumumuz daha önce Diyarbakır Bölgesi’ne bağlıydı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yeni teşkilat yapılanması ile Siirt’e Kredi Yurtlar İl Müdürlüğü olarak ihdas edildi. Beni de İl Müdürü olarak atadıklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAMİT 9 yıl önce

hayirlı olsın amma bu şahiş kaç defadir kurum deyiştiriyor kurum deyiştirmek için demekki adamın olacak demekki bi yerlere dayanmak lazım bu işleri yürutmek icın