Bu haber kez okundu.

ENSAR VAKFI DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGE TOPLANTISI SİİRT’TE YAPILDI‏
banner229
 Ülkemizin en köklü ve eski vakıflarından olan ENSAR VAKFI Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge toplantısını Siirt ilimizde gerçekleştirildi. 

       Siirt Üniversitesi konuk evinde gerçekleştirilen Çalıştaya ENSAR VAKFI Genel Merkezinden Genel Müdür Hüseyin KADER, Şubeler Koordinatörleri Turan KOÇ, Fatih YILDIZ ve Kerim ABADİ’ nin katıldığı Balıkesi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet KÖÇ, Siirt Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Uğur DEMLİKOĞLU Hocaların Vakıflar konusunda sunum yaptıkları Çalıştaya 17 İlin ENSAR VAKFI Şube Başkan Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

          Siirt ENSAR VAKFI Şube Başkanı Necmettin ÇİÇEK 'Üç dilli kardeş şehir, Bağrında Veysel KARANİ, İsmail FAKİRULLAH, İbrahim HAKKI, Sultan MEMDUH ve Şeyhul HAZİN gibi değerleri barındıran Alim ve Ulema şehri Siirt te ENSAR Genel Merkezi ve Yirmi ye yakın İlin Şube Başkan ve yönetimlerini misafir etmekten onur duyduklarını, Siirt i en güzel şekilde temsil edeceklerini, İlimizin misafirperverliğini en üst seviyede göstermeye çalışacaklarını belirtti.'

          Çalıştayın öğlen yemeğine Siirt Üniversitesi Rektörü Murat ERMAN, Üniversite Genel Sekreteri Adnan MEMDUHOĞLU, Milli Eğitim Müdürü Fethi SUAY, İl Müftü Yard. Abdullah IŞIK, Veteriner Fakültesi Dekanı Nihat ŞINDAK, İlahiyat Fakültesi Dekan Yard. Fadıl AYGAN, bazı TK Temsilcileri, İmam Hatip Liseleri Müdürleri ve davetliler katıldı.

           Burada bir açıklama yapan ENSAR VAKFI Genel Müdürü Hüseyin KADER ''Siirt'te olmaktan  mutluluk duyduklarını yakın ilgilerinden dolayı başta Siirt Valisi Sayın Mustafa TUTULMAZ Beye Üniversite Rektörü Sayın Murat ERMAN Beye, bizi en güzel şekilde ağırlayan Siirt in sıcaklığını ve misafirperverliğini gösteren Siirt ENSAR VAKFI Şube Başkanı Necmettin ÇİÇEK Bey ve Yönetim Kuruluna teşekkür ettiklerini ve bunu daima hatırlayacaklarını belirtti.''

           Çalıştay sonunda Tillo ziyareti ve kanaat önderlerinden Molla Burhan MÜCAHİDİ ve Molla Bedreddin SANCAR hocalarımız ziyaret edildikten sonra katılımcılar İlimizden ayrıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.