Bu haber kez okundu.

Enerji Bakan Yardımcısı Tancan,TFF Başkanı Özdemir, Vali Atik’i Ziyaret Etti
banner229

İlimiz genelinde gerçekleştirilen enerji yatırımlarını yerinde incelemek üzere Siirt'e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ve Limak Holding ve Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir Valil Ali Fuat Atik'i ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Tancan’a, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, EPDK yönetim kurulu üyeleri ve Limak Holding ve Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir eşlik etti. Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Tancan daha sonra Vali Atik ile bir süre görüştü.

İlde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Atik, ziyaret anısına, Bakan Yardımcısı Tancan ve beraberindeki heyete üzerinde şanlı Türk bayrağı işlemeli yöreye ait el dokuması Siirt Tiftik battaniyesi hediye etti.

Bakan Yardımcısı Tancan ve beraberindeki heyet daha sonra Çetin HES ve Alkumru Barajlarına geçerek incelemelerde bulundular. Bakan Tancan daha sonra ilimizden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.