Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürünün Eşi Emel Tokyay, Engelli Kızı Sevindirdi
banner229

İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay’ın eşi Emel Tokyay Alparslan Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Gül Erokyar’a akülü araç hediye ederek sevindirdi.

 Emel Tokyay, Gül Erokyar’ı Alparslan Ortaokulunda ziyaret ederek akülü aracını teslim etti.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay’ın eşi Emel Tokyay yaptığı açıklamada; Ankara Danıştay Anaokulu öğretmenleri, öğrencileri, velileri, okul çalışanları hep birlikte yaptıkları "Farklıyız ama aynıyız" projesinin tarif edilmez mutluluğunu bugün Gül'ün, Gülten'in, Hasan'ın gözlerinde yaşadıklarını söyledi.

Tokyay, başlattıkları sosyal sorumluluk projesinin başarıyla yürütüldüğünü dile getirerek, "Muhtaç insanlarımızın imdadına yetişmeye çalışıyoruz. Gül kızımızın ihtiyacı olan akülü aracını da temin ettiğimiz için çok mutluyuz.

Tokyay, Siirt'te bu konuda bize yardım eden Barış Amcalar'a çok teşekkür ederek, iyiki böyle güzel insanlar var...Hepinizi seviyorum....Gül'ün dediği gibi keşke elimizde sihirli değnek olsa tüm çocukların koşmasını sağlayabilsek.. Zor değil bir çocuğun gözlerinde mutluluk olmak, umut olmak, sevgi olmak, ışık olmak..yeter ki iyi niyetle inanarak gönülden isteyince her şey kolay diye konuştu.

Siirt Engelliler Platformu Başkanı Barış Amcalar, "Barış Köprüsü" projesi ile "Gül Erokyar" a akülü sandalye sağlayan ve mutlu olmasını sağlayan Emel Tokyay hanımefendiye ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Akülü aracına kavuşan Gül Erokyar, Emel Tokyay’a teşekkür ederek, artık rahatlıkla cadde ve sokaklara çıkabileceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.