Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürü Tokyay, Minik Misafirlerini Ağırladı
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, kendisini ziyarete gelen Abdülkerim Kuzu Özel Eğitim Anaokulu öğrencilerini ağırladı.

Çocukları makam girişinde karşılayan ve tek tek öpen İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Emniyet Müdürlüğü'nün faaliyetlerini görme ve polisi yakından tanıma amacıyla gerçekleşen ziyarette Abdülkerim Kuzu Özel Eğitim Anaokulu Öğrencileri, Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay ve eşi Emel Tokyay tarafından ağırlandılar.

Makamında öğrencilerle bir süre sohbet eden Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay ve Eşi Emel Tokyay miniklerle fotoğraf çektirdikten sonra, küçük misafirlerine çeşitli hediyeler verdiler.

Abdülkerim Kuzu Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Mesut Palan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Ülkenin huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir azimle görev yapan tüm polis teşkilatımızın, elde ettiği başarılarla yüce Türk Milletinin sevgi ve güvenini kazanan Türk polisini çocuklarımıza tanıtmak için böyle bir ziyaret gerçekleştirdik.

Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir azimle, kendisinden beklenen hizmetin en iyisini vermenin gayreti içerisindedir. Çocuklarımıza bu duygu ve bilinci aşılamak için emniyetimize ziyaret gerçekleştirdik.

Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Emniyet Müdürümüz Mustafa Tokyay ve eşi Emel Tokyay’a gösterdikleri ilgi ve alaka nedeniyle teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.