Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürü Tokyay'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Tokyay yayınladığı mesajında; 8 Mart Dünya Kadınlar günü, tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ,daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır. Toplumumuzda ailenin temel taşı olarak görülen kadınlarımız, hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil etmekte; toplumların geleceğinin şekillenmesinde değerli katkılarda bulunmakta ve yeni nesilleri karşılıksız sevgi ve hoşgörüyle yetiştirerek geleceğe hazırlamaktadırlar.

Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü şahsım ve teşkilatım adına kutlar; Saygılar sunarım.

Mustafa TOKYAY

İl Emniyet Müdürü

1.Sınıf Emniyet Müdürü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çaycı 7 yıl önce

sayın müdürüm siirt teki terk edilmiş inşaatlar ve bırakılmış harabe evler tinerci ve torbacı evleri olarak istimlak edilmiş Allah rızası için buralara bir el uzatsanız Allah sizden rası olsun Allah yar ve yardımcınız olsun