Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, Basın ile Kahvaltıda Buluştu
banner229

İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, ilimizde görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Siirt Polisevi'nde düzenlenen programda konuşan Kızılay, kamuoyunun bilgilendirilmesi konusunda basının önemli görevler üstlendiğini söyledi.

Kentteki çalışmalar hakkında konuşan Kızılay, her şeyi polisten beklemenin yanlış olduğunu, huzur ve güvenin sağlanmasında herkese görevler düştüğünü belirtti.

Trafik kurallarına uymanın önemine değinen Kızılay, cezai işlemlerin çözüm olmadığını, can ve mal güvenliği için kurallara uymanın bir alışkanlık haline gelmesi gerektiğini, bu konuda basının da önemli bir rol üstlenmesini istedi.

Kızılay, uyuşturucuyla mücadelede için çok kritik noktalara operasyonlar düzenleyerek terör örgütü gibi uyuşturucu tacirlerinin de belini kırdıklarını dile getirdi. Emniyet Müdürü Kızılay, tüm teşkilat birimlerinin, yapımı yeni tamamlanan yeni emniyet müdürlüğü hizmet binası çatısı altında toplanacağını söyledi.

Kızılay, kentteki futbol müsabakalarında tribünlerde taşkınlık ve küfürden uzak durulması gerektiğini dile getirerek, taşkınlık ve küfür etmenin hiçkimseye yakışmadığını vurguladı.

Kızılay, bunun önüne geçmek için gerekli çalışmaları sürdürmeye devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Programda, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Nihat Özen ve Hasan Tugan ile şube müdürleri de hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 5 yıl önce

sayın müdürüm siirt eski devlet hastanesiyolunun kaldırımları otoparka dönüşmüş Allah rızası için oraya bir el atın o kaldırımları halkımızyaya olarak kullanamıyor saygılar

Avatar
Hanzade Atasay 5 yıl önce

Sayın müdürüm, 1.husus: emrinizde çalışan Trafik ekiplerinin avuç içi kadar Siirt'te Trafiği düzene sokmasını sağlayın, yanlış park edenler, kırmızı ışıkta geçenler, ters yöne girerek kural tanımayan ve Kurumunuzun otoritesini sarsan kuralsızlara gerekeni yapın. 2.husus: nesillerdir türbinlerde bağırıp çağıran, küfür eden, hakeme ve futbolculara saldıranlar hep el üstünde tutuldu, olay çıkartmamaları için sırtları sıvazlandı, klup yönetimi tarafından taltif edildi ve emniyette buna çanak tuttu. bilginize.