Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürlüğünden Acil Müdahale Eğitimi
banner229

İl Emniyet Müdürlüğü 160 personele “Acil Müdahale, Şüpheli Kişi ve Araç Durdurma, Arama ve Güvenli Müdahale Eğitimi Eğitici Yetiştirme Kursu” düzenlendi.

Emniyet Müdürlüğümüzce, 2018 Yılı Hizmet içi Eğitim Programı doğrultusunda, terörle mücadele kapsamında devlet otoritesinin kalıcılığını sağlamak, personelin silah kullanma kabiliyetini geliştirerek ani gelişen olaylara yerinde ve bilinçli müdahale edebilecek yeteneğin kazandırılması amacıyla 4 dönem halinde 160 personele verilen “Acil Müdahale Eğitimi”nin ilk dönemi başarıyla tamamlandı.

Acil Müdahale Eğitimde personelimiz, uzun namlulu silah ve tabanca ile; atış altında yön, mesafe ve ses tahmini atış, yürüyerek atış, sütre arkası atış, gece atışı, badili atış vb. profesyonel atış teknikleri, araç ve şahıs arama teknikleri ile pusudan kurtulma, sokak geçişleri, araç tahliyesi ve ateş altında araçla ilerleme gibi hayati önem arz eden konularda geniş bir eğitim programına dahil edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.