Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürlüğü Sigara Kaçakçılarına Geçit Vermiyor
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Baykan ilçesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde yapılan uygulamada 19 Bin 810 paket kaçak sigara ele geçirildi. 

Emniyet Müdürlüğümüzce “Kaçakçılık Suçlarının Önlenmesine” yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

05.03.2018 günü Baykan Sulh Ceza Hakimliği’nin önleme ve arama kararına istinaden Baykan ilçesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde yapılan uygulama esnasında durumundan şüphelenilerek durdurulan 47 KN … plaka sayılı Ford marka araç ve 47 DD … plaka sayılı Ford marka araçta yapılan arama neticesinde çeşitli markalarda toplam 1.981 karton (19.810 paket) gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.

Olayla ilgisi bulunan şahıslar hakkında yasal işlem yapılmıştır.

Kaçakçılık suçlarına yönelik mücadelemiz aralıksız devam etmektedir, mücadelemizde bizlere yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızın 155’i veya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüze ait “(0484) 223 22 82 - 223 33 55” nolu telefonları aramaları büyük önem arz etmektedir.

Vatandaşlarımız App Store veya Playstore’dan EGM Mobil uygulamasını indirerek şüphelendikleri olaylar ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğümüze Online İhbar Modülü üzerinden ihbarda bulunabilir, ayrıca ihbar ile ilgili olduğu düşünülen fotoğraf ve belgeleri uygulama üzerinden gönderebilirler.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.