Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdür V. Saruhan Kızılay’ın Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

Siirt İl Emniyet Müdür V. Saruhan Kızılay, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Emniyet Müdür V. Kızılay yayınladığı mesajında, Bizleri yakınlaştıran, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, insanlık duygularımızı geliştiren saygı ve hoşgörünün pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel şekilde sergilenerek doruğa ulaştığı, sevgi ve kardeşlik duygularının güçlendiği bir Ramazan Bayramını daha hep birlikte huzur ve güven içerisinde karşılamanın mutluluğunu yaşamaktayız.
Siirt Emniyet Müdürlüğü olarak amacımız, hizmet kalitesini arttırmak ve üstlenmiş olduğumuz; vatandaşın huzur ve emniyetini, can ve mal güvenliğini sağlama görevlerini en iyi şekilde yerine getirmektir. Emniyet Müdürlüğümüz, bu düşünce ve anlayışı kendine rehber edinerek, vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en iyi şekilde, huzur ve güven ortamında geçirmeleri için gereken tüm tedbirleri almıştır.  
Siirt Emniyet Müdürlüğü personeli, siz değerli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı huzur ve güven içinde geçirmeleri için 24 saat görevi başındadır. Karşılaştığınız her türlü asayiş, güvenlik ve trafik olayları ile ilgili ihbar, şikâyet ve yardım talepleri için 155 Polis İmdat telefonu her an hizmetinizdedir.
Bu vesile ile şahsım ve personelim adına tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutlar, aziz şehitlerimizi rahmetle anar, kahraman gazilerimize ve emeklilerimize şükranlarımızı sunar, devletimizin bağımsız ve bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını, sağlık mutluluk ve huzur getirmesini diler, saygılar sunarım. 

Saruhan KIZILAY
İl Emniyet Müdür V.
1. Sınıf Emniyet Müdürü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.