Bu haber kez okundu.

EMNİYET İŞ MAKİNALARINI DENETLİYOR
banner229
Hükümet, valilikler ve kaymakamlıklara, özellikle belediyelere ait iş makinelerini takibe almaları talimatı verilmişti. Yayınlanan genelgede, iş makinelerinin çalıştığı alan, güzergâhları ve çalıştığı saatlerin bildirilmesi istenmişti.
Bölgemizde yaşanan olaylarda kepçelerin hendek kazarak yapılan eylemlerde kullanılması ilimizde il emniyet müdürlüğü ekiplerini de harekete geçirdi.
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler seyir halinde olan iş makinalarını sorgulayarak, nerede çalışacaklarının bilgisini aldıktan sonra iş makinalarını bırakıyor.
Bakanlar Kurulu’nun yapmış olduğu güvenlik toplantılarında ‘iş makineleri genelgesi’ yayımlanmıştı. Genelgede, terörün yoğun yaşandığı iller ve ilçelerde valilikler ve kaymakamlıklar, hükümetin talimatıyla iş makineleri konusunda genelge hazırladılar. Genelgelerde, başta Demokratik Bölgeler Partili (DBP) belediyelere ait olanlar olmak üzere bölgedeki iş makinelerinin hangi alanda kullanılacağı, güzergâhları, hangi saatler arasında çalışacağının çizelge ile bildirilmesi istenmişti.
Güvenlik birimleri seyir halinde olan iş makinelerini denetime tabi tutarak. Güzergâhı, işi tanımlanmayan ve belgesi olmayan iş makineleri parka çekecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.