Bu haber kez okundu.

Emitt Fuarında Siirt Valiliği Standı, “En Başarılı Fuar Promosyonu“ Ödülüne Layık Görüldü
banner229
Dünyanın 5. büyük turizm fuarın en iyileri belli oldu. Dünyanın en büyük 5. turizm fuarı konumunda olan Emitt'te,Siirt Valiliği standı, "En Başarılı Fuar Promosyonu" ödülüne layık görüldü.
Fuar ziyaretçileri tarafından seçilen "En İyi"ler ödüllerini yapılan törenle aldılar. Siirt Valiliğinin bu yıl tema olarak belirlediği "Botan Vadisi" nin Emitt Turizm Fuarında canlandırılması ve hazırlanan 25 bin tanıtım materyalinin ziyaretçilere dağıtılması, ilgi çekerek, yoğun bir ziyaretçi trafiğine neden olmuştu.
Emitt Turizm Fuarının çok önemli bir organizasyon olduğunu belirten Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın,"Emitt Turizm Fuarında bu yıl da iddialı hazırlanmıştık. Tanıtım çalışmalarımıza yeni bir vizyon kazandırdık. 4 gün süren Emitt Turizm Fuarında, ziyaretçiler standımıza büyük ilgi gösterdi.
Aynı şekilde medya dünyası da standımıza yoğun alaka gösterdi. Öte yandan İstanbul başta olmak üzere il dışında yaşayan Siirtli hemşehrilerimiz, standımıza gelerek takdirlerini dile getirdiler. Gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."dedi.
 Siirt Kültür ve Turizm İl Müdürü Remzi Uslu da, son aylarda yapılan kültürel çalışmalara dikkat çekti. Emitt Fuarında birbirinden güzel çalışmalar yapıldığını belirten Uslu, "Mega şehirler ve büyük firmalar arasından birincilik ödülünün Siirt Standına verilmesi bizleri ziyadesiyle gururlandırmıştır." diye konuştu. Büyük heyecanın yaşandığı ödül töreninde toplu fotoğrafın çekilmesiyle sona erdi.
SIIRTLİLER İSTANBUL'DA BİRLİK-BERABERLİK MESAJI VERDİLER
Siirt Valiliği himayelerinde açılan Siirt Standına, başta İstanbul'da yaşayan Siirtliler ile İstanbul'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, üyeleri ile Yalova, Bursa ve Kocaeli ile diğer illerden siirt standını ziyaret eden Siirtliler, birlik- beraberlik ve kardeşlik Mesajları verdiler.
Vali yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın tarafından karşılanan Siirtli vatandaşlar, Siirt'in durumu ve yürütülen yatırım ve projeler hakkında bilgilendirdiler. Vatandaşların Siirt ile ilgili değişik konulardaki Sorularını da yanıtlayan Taşkın, "Siirtlilerin bu birlik ve beraberliği, memleket severliği gerçekten takdirle karşılanacak bir konudur.
Tüm Siirtli vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. " diye konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.