Bu haber kez okundu.

EMITT DOĞU AKDENİZ TURİZM FUARINDA SİİRT RÜZGÂRI
banner229
Turizm sektörünün en büyük beşinci fuarı olan EMİTT Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat fuarı törenle açıldı.
İlk iki günü turizm firmaları yetkililerine açık olan fuar, son iki gün halka açılacak. Siirt’in bütün değerlerini yansıtacak şekilde dizayn edilen Siirt standı büyük ilgi görüyor.
İstanbul Siirtliler Vakfı ve Kocaeli Vakfı üyeleri ile İstanbul'un değişik semtlerinde ikamet eden Siirtli vatandaşlar standı ziyaret ettiler.
Vali yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, Kültür ve Turizm İl Müdürü Remzi Uslu ev sahipliğinde Standı ziyaret eden misafirlere karşılama yapılırken, Vali Yardımcısı Taşkın yaptığı açıklamada, Siirt'i doğa ve kültürel değerleri ile en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirterek, "bu yıl 20.si düzenlenen EMİTT Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarında ilimizin tanıtımına yönelik açtığımız stantta ilimizi en güzel şekilde tanıtıyoruz.
Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz'ın himaye ve destekleri ile açtığımız stantta Siirt'in inanç turizmi potansiyelini, doğal güzelliklerini ve marka ürünlerini gelen ziyaretçilere tanıtıyoruz" diye konuştu.
EMİTT fuarı, 31 Ocak Pazar günü sona erecek.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.