Bu haber kez okundu.

Elazığ ve Malatya'ya Yardım Tırı Uğurlandı
banner229

Siirt Valiliği, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda toplanan yardım malzemeleri Elazığ ve Malatya'ya gönderildi.

Siirt Valiliği, AFAD koordinesinde, Siirt Valiliğince 500 adet Gıda Paketi ile yardımsever vatandaşlar tarafından bağışlanan bir Tır dolusu acil ihtiyaç malzemeleri, depremzedelere ulaştırılmak üzere Elazığ ve Malatya’ya uğurlandı.

İçerisinde temel gıda malzemeleri bulunan yardım tırı Siirt AFAD Müdürü Cahit Akkoyun başkanlığında Elazığ AFAD Koordinasyon Merkezine ulaştırılacak.

Vali Ali Fuat Atik yaptığı açıklamada; öncelikle Siirt’imizden saygı, sevgi ve en kalbi muhabbet ile Elazığ ve Malatya şehirlerimizi selamlıyorum. Yaşanan deprem felaketi sebebiyle tüm ülkemizin başı sağ olsun. Oradaki vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Bugün de inşallah tırımızı da bölgeye göndereceğiz. Ülkemiz artık geçmişteki gibi depremlerden sonra düzensizlik yaşamıyor. Artık çok ciddi bir sistematik altyapı kuruldu. Bugün topladığımız yardımları Elazığ’a gönderiyoruz. İlimizden katkı veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor ve bu ilin valisi olmaktan gurur duydum.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.