Bu haber kez okundu.

Eğitim Gönülüsü Fulya Atik, Eğitim Kurumlarını Ziyaret Etmeye Devam Ediyor
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik, eğitim kurumlarını ziyaret etmeye devem ediyor.

Sosyal, kültürel ve eğitim çalışmaları yanı sıra, engelli ve yoksul ailelere yardım elini uzatan ve önemli sosyal sorumluluk projelerine destek sağlayan Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik, eğitim kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Hafta içinde İlkadım, Şirinler, İhsan Süreyya Sırma, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunu ziyaret eden Bayan Atik, bu günde Mustafa Çuhadar Anaokulunu ziyaret etti.

Öğrencilerin eğitim durumu hakkında okul idaresi ve öğretmenlerden bilgi alan Bayan Atik, öğrencilerle bir süre sohbet etti, beraberinde getirdiği kırtasiye ve çeşitli hediyeleri öğrencilere dağıttı.

İl merkezindeki tüm Anaokullarına kırtasiye ve oyuncak yardımı yapılacağını ifade eden Bayan Atik, “Eğitim camiamıza destek olmak, sorunlarını paylaşmak, çözmek, eğitim çağındaki tüm çocuklarımızın eğitim olanaklarından en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak ve ilimizdeki eğitim kalitesini yükseltmek amacıyla, eğitim kurumlarını ziyaret ediyorum.” dedi.

Ülkemizin her alanda kalkınmasının eğitimle gerçekleşeceğini ifade eden Bayan Atik, çocukları geleceğe hazırlarken, başta anne-babalar olmak üzere, öğretmenlere ve toplumsal çevreye önemli görevler düştüğünü sözlerine ekledi.

ÖĞRENCİLER İLK DEFA SİNEMAYLA BULUŞTU

Okul ziyaretlerinin ardından Kurtalan ilçesine bağlı Konakpınar Köyü ’23 Nisan İlkokul’ öğretmen öğrencilerini özel bir AVM’de ağırlayan Bayan Atik, öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu.

Bayan Atik daha sonra Sinemaya hiç gitmeyen öğrencileri ilk kez beyaz perdeyle tanıştırdı.

Öğrencilerle birlikte film izleyen Bayan Atik, sinema çıkışında öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Öğretmen ve öğrenciler destek ve ilgilerinden dolayı Bayan Atik’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.