Bu haber kez okundu.

Eğitim Gönüllüsü Fulya Atik, Tillo’da Eğitim Kurumlarını Ziyaret Etti
banner229

Vali Ali Fuat Atik'in eşi eğitim gönüllüsü Fulya Atik, Tillo ilçesinde eğitim kurumlarını ziyaret etti.

Tillo Halk Eğitim Merkezinde de incelemelerde bulunan Fulya Atik, başarılı Kursiyerlere Sertifikalarını törenle dağıttı.

Tillo ilçe Kaymakamı Lokman Düzgün tarafından karşılanan Bayan Atik, ilçede yürütülen eğitim çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Tillo İsmail Fakirullah Anaokulunda öğrencilerle bir araya gelen Fulya Atik, minik öğrencilerle sohbet etti.

Çeşitli hediyeler verdi. Eğitim ziyaretlerine İsmail Fakirullah Ortaokulunu ziyaret ederek sürdüren Bayan Atik, Okulun Kütüphanesine kitap hediye ederek, satranç oynayan öğrencilerle sohbet etti.

Daha sonra Tillo Halk Eğitim Merkezinde incelemelerde bulunan Fulya Atik, el emeği göz nuru yöresel ürünleri inceledi. Halk Eğitim İlçe Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslarda başarılı olan bayanlara sertifikalarını törenle dağıttı.

Tillo ilçe ziyareti programına; İlçe Kaymakamı Lokman Düzgün, Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan, Çalışma İş-Kur Müdürü Ömer Aslan, Siirt Aile Destek Merkezi Koordinatörü Nurten Temiz, ilçe kurum amirleri ve kursiyerler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.