Bu haber kez okundu.

Eğitim  Bir-Sen
banner229
Eğitim Bir-Sen Siirt Şube Başkanlığı, "Sonsuza Dek Avrupa " projesi kapsamında Siirt'e 6 ülkeden gelen konukları ağırladı.
Avrupa Birliğince desteklenen Portekiz merkezli proje kapsamında Portekiz, İtalya , İspanya, Polonya, İngiltere ve Finlandiya'dan Siirt'e gelen konuklar, bir restoranda Vali Yardımcıları Gürbüz Saltaş, Bahadır Yörük ve Ceyhun Dilşad Taşkın'ın da katılımıyla Eğitim-Bir-Sen Yönetim Kurulu üyeleriyle yemekte bir araya geldi.
Vali Yardımcısı Yörük, yaptığı konuşmada, kapılarının her zamanmisafirlere açık olduğunu ve onları ağırlamaktan memnun olduklarını söyledi. Siirt'in zengin bir kültüre sahip olduğunu ifade eden Yörük, "Bu zengin kültürümüzü ve ülkemizin eğitim sistemini yakından tanımak üzere ilimize gelen konuklarımız da burada çeşitli faaliyetlerde bulunmaya devam ediyor. Bu tür projeler, kültürlerin birbirini daha yakından tanımaları açısından oldukça önemlidir" dedi.
Eğitim Bir-Sen Siirt Şube Başkanı Murat Şeker de, 6 ülkeden kente gelen öğretmenleri ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.