Bu haber kez okundu.

Duyarlı Öğretmen Öğrencilerini Özel Asema Hospital’da Ücretsiz Muayene ve Tedavi Ettirdi
banner229

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında Şehit İsmail Çelik İlkokulu öğretmenlerinden Neslişah Toytok öğrencilerini Özel Asema Hospital hastanesine götürerek, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Taner Adıgüzel’e ücretsiz muayene ve tedavilerini yapılmalarını sağladı.

Şehit İsmail Çelik İlkokulu öğretmenlerinden Neslişah Toytok, Özel Asema Hospital yöneticileriyle görüşerek, maddi durumları iyi olmayan ve hasta olan öğrencilerinin tedavilerinin yapılmasını istedi.

Özel Asema Hospital Genel Müdürü Necmettin Fırat 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında Şehit İsmail Çelik İlkokulu öğrencilerini hastaneye davet ederek muayene ve tedavilerinin yapılmasını sağladı.

Fırat, “Çocuklar bizler için çok önemli. Çocuklar bizlerim geleceğidir. Genel çerçevede her yerde çocuk bayramı kutlanıyor. Bunun ötesinde de çocuklar bizim yarınlarımız diye düşünerek, maddi durumları iyi olmayan Şehit İsmail Çelik İlkokulu öğrencilerini Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Taner Adıgüzel tarafından tedavileri yapılarak, öğrencilere çeşitli hediyeler verdiklerini belirtti.

Fırat, buna benzer bayramlar çocuklarımızın bir kere daha öneminin hatırlanması adına çok önemlidir. Bu çocuklara yarınlar için hedef göstermek çok önemlidir. Kimi doktor olurken, kimi ise hastane yöneticisi olacaktır” dedi.

Fırat, Şehit İsmail Çelik İlkokulu öğretmenlerinden Neslişah Toytok’a öğrencilerin üzerinde olan duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Muayene ve Tedavilerin ardından, Doktorluk mesleği hakkında bilgi alan öğrencilere, Dr. Taşkın Tuna Özkılıç başhekimlik koltuğunu öğrencilerine devretti.

Şehit İsmail Çelik İlkokulu öğretmenlerinden Neslişah Toytok, Özel Asema Hospital yöneticilerine ve doktorlarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer demir 5 yıl önce

özel hastaneler siirtte bir fabrika görevi üstlenmiş. siyasiler onlara el uzatmalılar. her hastanede 150 insan evine ekmek götürüyor.