Bu haber kez okundu.

DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNÜNDE, ÇEVRECİLERDEN VALİ TUTULMAZ’A ZİYARET
banner229

 Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Mehmet Raci Bülbül, beraberindeki heyetle birlikte “5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle, Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.
Dünya Çevre gününü kutlayan Vali Tutulmaz, çevremizi korumak adına ele ele verilmesi çağrısında bulunarak, daha yaşanabilir bir çevre için Valilik olarak, her türlü desteğin verildiğini söyledi.

 Çevrenin korunması ve çevre bilincinin önemine değinen, Vali Tutulmaz, her vatandaş, her birey çevre koruma görevlisi olmalıdır. dedi.

 5 Haziran gününün ’Dünya Çevre Günü’ olarak kutlandığını belirten Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Raci Bülbül ise, çevre günü nedeniyle yapılacak olan etkinlikler ile müdürlüğün diğer faaliyetleri konusunda Vali Mustafa Tutulmaz’a bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.