Bu haber kez okundu.

D.S.İ. DİYARBAKIR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SU SONDAJ ARAMA ÇALIŞMA EKİBİ PERVARİDE
banner229
Pervari Belediyesi ilçenin su sorununu çözmek için Devlet Su İşleri tarafından ilçenin değişik yerlerinde sondaj çalışması başlattı.
Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, İlçedeki su sorununu geçici olarak çözebilmek için yaptığı girişimler sonucunda, Devlet Su İşleri Diyarbakır Bölge Müdürlüğü su arama sondaj ekibi Pervari İlçemize gelerek değişik noktalarda arama yapacağı öğrenildi.
Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, son bir yıl içerisinde yapmış olduğu çalışmalarla ilçe halkının büyük takdirini kazandı.
Pervari halkı yapılan bu hizmetlerin bu dönemde daha fazla arttığını belirterek,hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Tayyar Özcan’a teşekkür ettiler.
Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Pervari halkının hizmetin en güzeline layık olduğunu belirterek, Pervari ilçemizi hak ettiği yere getireceklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtPervariSondajDsi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.