Bu haber kez okundu.

Dr. Özgür Bolat  Üniversitede “Öğrenci Motivasyonu” Konulu Konferans Gerçekleştirdi
banner229

Eğitimci- Yazar Dr. Özgür Bolat, Siirt Üniversitesinde “Öğrenci Motivasyonu” başlıklı sunum gerçekleştirdi.

Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen Öğrenci Motivasyonu başlıklı konferans, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Mutluluk mu? Başarı mı? Onay, kabul görme ve güç elde etme gibi konular üzerinde konuşan eğitimci yazar Özgür Bolat, Türkiye’deki insan yetiştirme modelini hem ailelerde hem de okullarda değiştirmek zorunda olduğumuzu söyleyerek; “Aslında önemli olan mutlu olmak için ne kadar içsel kaynaklarınızı kullandığınızdır.

Tek başınıza kaldığınızda, duyduğunuz huzur ve var olan durumu olduğu gibi kabul etmek. İşe yarayan tek şey gerçekten budur.” dedi.

Konferansa katılımından ötürü adına fidan dikimi gerçekleştirilen Özgür Bolat’a konferans sonunda Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman tarafından “Doğa Dostu Sertifikası” verildi.

Konferans, öğrencilerin kitaplarını imzalatmasıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.