Bu haber kez okundu.

Diyarbakır Siirtliler Derneği ve Siirt Vakfı 1500 Kişilik İftar Çadırı Kuracak
banner229

Diyarbakır'da Siirtliler Derneği ve Siirt Vakfı tarafından Ramazan ayı boyunca kimsesiz, mağdur ve maddi durumu düşük olan ailelere yönelik her gün 1500 kişilik iftar çadırı kuracak.
Merkez Sur ilçesinden en çok göç edenlerin yerleştiği Bağlar ilçesi Şeyh Şamil mahallesinde Siirtliler Derneği ve Siirt Vakfı tarafından her gün 1500 kişinin iftarını açacağı çadır kurulacak.

İlçenin Şeyh Şamil Mahallesi'ne kurulacak çadırda en çok ihtiyaç sahibi ailelere ve kimsesizlere önem verileceği belirtildi. 
Diyarbakır Siirtliler Derneği ve Siirt Vakfı Diyarbakır Başkanı Adnan Öktüren, geçen sene açtıkları iftar çadırında 500 kişiye iftar açtırdıklarını, bu sene iftar çadırında sayıyı üçe katlayarak 1500 kişiye iftar açtıracaklarını söyledi.

Öktüren, "Çalışmalar iftar çadırı ile sınırlı kalmayacaktır. Dernek olarak her yıl gıda paketi dağıtarak ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu sene iftar çadırında her akşam 1500 aileye iftar vereceklerini" söyledi.

Öktüren, Ramazan boyunca çalışmalara devam edeceklerini,  Zorunlu göçe tabi tutulan hemşerilerimizle sıcak bir kap yemek paylaşmanın mutluluğunu yaşayacaklarını, katkı sağlayanlara teşekkür ederken bu anlamda iş çevrelerinden de destek beklediklerini” söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Baran 7 yıl önce

Çadır