Bu haber kez okundu.

Diva-Sen Siirt Şube Başkanı Naci Özay'dan Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Siirt Şube Başkanı M.Naci Özay, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

On bir ayın sultanı Ramazan ayını ve Ramazan Bayramını Siirt'te, ülkemiz ve bütün dünya Müslümanları olarak idrak etmenin derin mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Özay, "Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, insani ve dini güzelliklerin birlikte yaşandığı, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, umutların yeşerdiği çok özel günlerdir" dedi.

Ramazanın bereketiyle elde edilen güzelliklerin sürdürülmesinin esas olduğunu kaydeden Özay, "Ramazan boyunca sergilediğimiz bu güzellikler, toplumsal huzurun ve barışın kuvvetlenmesine yönelik fevkalade olumlu sonuçlar doğurmuştur.

Ramazan ayı boyunca gösterdiğimiz, birlik, beraberlik, kardeşlik, barış, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, toplumsal uzlaşma, kaynaşma gibi örnek davranışları, bireysel ve toplumsal hayatımızın her döneminde devam ettirelim.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Diva-sen üyelerimiz olmak üzere tüm Siirtli kardeşlerimizin ve islam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum" ifadelerine yer verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.