Bu haber kez okundu.

Diva- Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Şube Başkanı Mehmet Naci Özay’ın Kurban Bayramı Mesajı
banner229

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen) Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Şube Başkanı Mehmet Naci Özay, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Naci Özay yayınladığı kutlama mesajında, bayramların dargınlıkların, kırgınlıkların sona erdiği, hoşgörü ve sevginin doruk noktaya ulaştığı günler olduğunu belirtti.

Başkan Özay, şunları kaydetti:“İslam dünyası olarak birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günlerdir. Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması gerekiyor.

Hayatımızın her döneminde aynı halis niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız da paylaşıldıkça artacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Siirtli hemşehrilerimin ve tüm İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, tüm vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum”Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.