Bu haber kez okundu.

Dilencilere Yönelik Zabıta Operasyonları Devam Ediyor
banner229
Kent merkezinde il dışından geldikleri belirlenen ve Cami, Okul, Trafik ışıkları ve cadde sokaklarda yurttaşların manevi duygularını istismar eden dinlenceler yönelik Siirt belediyesi zabıta ekipleri tarafından başlatılan operasyonlar devam ediyor.
Siirt kent merkezine il dışından geldikleri belirlenen v e kentte bulunan cami, okul, trafik ışıkları ve caddelerde çoğunluğu ellerinde küçük yaştaki çocukları ve bebekleri kullanarak yurttaşların manevi duygularını istismar ederek dilenen dilencilere yönelik Siirt belediyesi bünyesinde zabıta ekipleri tarafından Kasım ayında başlatılan dilenci operasyonları devam ediyor.
Operasyon kapsamında zabıta ekipleri tarafından cami, okul, trafik ışıkları ve caddelerde bulunan dilenciler, zabıta ekipleri tarafından dilendikleri yerden alınarak Zabıta müdürlüğüne götürülerek haklarında yasalar gereğince işlem yapıldıktan sonra, kent merkezinde ikamet eden dilenciler evlerine gönderilirken, kent dışından gelenler ikamet ettikleri illere gönderiliyor.
Bu arada Suriye uyruklu oldukları belirlenen dilencilerin yasal olarak ülkelerine gönderilmesi gerekirken, Suriye de devam iç savaş nedeniyle ülkeleri yerine şu anda ikamet kent merkezide ikametlerine bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeDilenci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.