Bu haber kez okundu.

DİKA Yönetim Kurulu Siirt'te Toplandı
banner229

DİKA'nın dönem başkanlığını yürüten Siirt Valisi Ali Fuat Atik, bir otelde yapılan toplantıda yaptığı konuşmada, ajansın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Siirt, Mardin, Şırnak ve Batman illerinde faaliyet gösteren Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) aralık ayı yönetim kurulu toplantısı Siirt'te yapıldı.

Vali Atik, "Toplantıların, bölge illerine ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kalkınma ajansıyla projelerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınması için üzerimize düşen görevleri yapmaya çalışacağız." dedi.

Toplantıya, Batman Valisi Ahmet Deniz, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali Yardımcısı Yunus Koç,Siirt, Mardin, Şırnak ve Batman illerinin İl Genel Meclis Başkanları ve diğer kurul üyeleri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtDikaToplantı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.