Bu haber kez okundu.

DİKA Yeni Genel Sekreteri Göreve Başladı
banner229
Dicle Kalkınma Ajansı’nın Eylül ayında boşalan Genel Sekreterlik makamına Yüksek Mimar Yılmaz Altındağ atandı.
Eski Genel Sekreter Dr. Tabip Gülbay’ın 30 Eylül 2015’te görevden ayrılmasıyla boşalan Genel Sekreterlik makamına, 30 Kasım 2015’te Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz tarafından Yüksek Mimar Yılmaz Altındağ atandı.
Çiçeği burnunda Genel Sekreter ilk günkü demecinde Ajans Bölgesi olan dört ilde (Mardin, Batman, Siirt, Şırnak) kalkınmaya katkı sağlamak için canla başla çalışacaklarını; Bölgeyi ileriye taşımak için ne icab ediyorsa mutlaka yapacaklarını ifade etti. Altındağ’a, göreve başladığı gün onlarca kişi tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.
Ziyaretçilerle yakından ilgilenen Altındağ, izdihama sebep olan ziyaretçi gruplarıyla topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.
Daha önce çeşitli kademelerde görev yapan Altındağ, Ömerli Belediye Başkanlığı ile Mimarlar ve Mühendisler Odası Başkanlığı gibi görevlerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.