Bu haber kez okundu.

DİKA Genel Sekreteri Altındağ, Vali Atik'i Ziyaret Etti
banner229

Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Ajansın tüm birimlerinin başkanları ve Siirt Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü ile birlikte Siirt’te çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Bu ziyaret kapsamında Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Siirt Belediyesi Başkan Vekili Ceyhun Dilşat Taşkın ve Siirt’ te ki bazı Ajans paydaşları ile bir araya geldi.

Dicle Kalkınma Ajansının  bu yılki Yönetim Kurulu dönem Başkanı olan Siirt Valisi Ali Fuat Atik’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

2017 ve 2018 yıllarında sağlanması planlanan mali destek programlarının hazırlık çalışmalarının Siirt ilinin ihtiyaçları doğrultusunda şekillenmesi için Siirt Valisi Ali Fuat Atik ile geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi.

Dicle Kalkınma Ajansının Siirt’te 2017 Yılı Güdümlü Projelerinin son durumu paydaşlarla paylaşıldı.

Siirt Belediyesi Başkan Vekili Ceyhun Dilşat Taşkın ziyaret edilerek Ajans ve belediye iş birliğinin önemi vurgulandı.

Siirt ilimiz için belediye ile yapılması gereken çalışmalar gündeme geldi.

Siirt ve ilçelerinin mevcut durumu ve ekonomik kalkınmanın sağlanması için ilin ihtiyaçları doğrultusunda projelerin hayata geçirilmesi gerektiği dile getirildi.

Siirt’te gerçekleştirilecek güdümlü projelerin sürdürülebilirliği açısından belediyenin bu projelerde yer alması konusunda mutabık kalındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.