Bu haber kez okundu.

Dicle Kalkınma Ajansına “Yılın İşbirliği” Ödülü
banner229

Dicle Kalkınma Ajansı Şehir Ödülleri Türkiye 2018 Organizasyonunda Platform tarafından “Yılın İşbirliği” ödülüne layık görüldü.

Dicle Kalkınma Ajansı bölgemizde fırsatları kazanca dönüştürme çalışmalarına yenisini ekledi. Yerelden kalkınmayı hedefleyen, rekabet eden ve potansiyeli kullanan bir anlayış ile çalışan Ajansımız Mardin’e ilk yabancı ve kurumsal sermayenin gelmesini sağladı.

Geçtiğimiz aylarda Mardin ilimizde faaliyetlerine başlayan COMDATA firmasının açtığı Çağrı Merkezi ile ilimizde önemli bir yatırıma vesile olundu. Bu yatırımın sonuçları birçok alanda ilimize olumlu yönden geri dönerken bunlara bir yenisi daha eklendi. Mardin’e yaptığımız çalışmalar birçok bölgeden dikkat çekerken, “Yılın İşbirliği” dalında aday olunan DİKA & COMDATA Çağrı Merkezi Yatırımı girişimi bu yıl ödül kazanan oldu.

Şehir Ödülleri Organizasyonu Türkiye’nin dört bir tarafından Büyükşehir Belediyelerinden, ülkemizin köylerine kadar çeşitli dallarda projelerin aday olup katılım sağladığı bir etkinliktir. Kültür Turizm Bakanlığı ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nin de desteklediği platformda Ajansımız olarak illerimizin de adını duyurduğumuz bir program olmuştur.

Ödülü almak üzere kürsüye çağrılan Dicle Kalkınma Ajansı  Genel Sekreteri  Yılmaz Altındağ, “Genç nüfus bölgemizdeki en büyük sermaye, bunu kazanca dönüştürmek için Dicle Kalkınma Ajansı  yoğun çalışıyor. Bu çalışmalar sonucu bu potansiyeli bölge ve ülke gelişimine katkı sağlayarak istihdam yoğun sektör olan Çağrı Merkezini ilimize kazandırdık.

Bunun sonucunda yurtdışı sermaye ve tecrübe ile mevzubahis yatırımımız bölgemizde rekabeti de beraberinde getirecektir. Yerli ve yabancı sermayenin başta Mardin olmak üzere Batman, Siirt ve Şırnak illerimize gelmesini sağlamak için DİKA olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Bizi ‘Yılın İşbirliği’ ödülüne layık gören başta Kültür Turizm Bakanlığımız olmak üzere tüm kurumlarımıza teşekkür ederiz.” dedi. Ardından COMDATA firması adına Sn. Yasin Uslu başta DİKA olmak üzere çalışmada emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Sahnede ödül takdimi ile fotoğraf çekiminin ardından, Altındağ ayrıca firma yetkililerine de işbirliklerinden ötürü bir teşekkür plaketi takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.