Bu haber kez okundu.

Dicle Elektrik’ten Tillo’ya 185 Bin Liralık Yatırım
banner229

Dicle Elektrik, inanç turizminin önde gelen yerlerinden olan Siirt’in Tillo ilçesindeki enerji altyapısını güçlendirmek ve aydınlatma çalışmaları için 185 bin liralık yatırım yaptı.

İlçedeki havai iletim hatlarını yeraltına alan, direk üstü trafo ve eski tip direkleri toplayan Dicle Elektrik Dağıtım Siirt İl Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklarda modern bir aydınlatma şebekesi kurdu. Yapılan çalışmalar, ilçede memnuniyetle karşılandı.

Tillo’daki yatırımla ilgili bilgi veren Dicle Elektrik Siirt İl Müdürü Naci Obut, bu ilçenin inanç turizminde önemli bir yeri bulunduğuna ve yılın neredeyse her ayında yerli turistleri ağırladığına dikkat çekerek, şunları kaydetti: “Tillo ilçemizdeki enerji altyapısını güçlendirmek için 185 bin liralık bir yatırım gerçekleştirdik. Yaptığımız çalışma ile ilçede 2 bin metre orta ve 3 bin metre de alçak gerilim yeraltı kablosu döşedik. Trafoları elden geçirip, yeni dağıtım panoları kurduk. Ayrıca cadde ve sokak aydınlatması için 28 adet galvanizli aydınlatma direği diktik. Yaptığımız çalışma ile havai hatlar da kaldırılınca Tillo daha modern bir görünüme kavuştu.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.