Bu haber kez okundu.

DİCLE EDAŞ, BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARINI RAMAZAN AYINDA DA SÜRDÜRÜYOR
banner229
Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) Siirt İl Müdürlüğü’ne bağlı arıza onarım ve bakım elemanları, Ramazan ayında da halkın kaliteli ve sağlıklı enerji almasını sağlamak amacıyla şehir merkezinde bulunan trafolar ile bunlara ait panoların bakım ve onarımlarını aksatmadan yapıyor.
AMAÇ KESİNTİSİZ VE KALİTELİ ENERJİ
Dicle EDAŞ Siirt İl Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, il merkezine elektrik dağıtan toplam 152 adet trafonun bakım ve onarım çalışmaları dönemsel olarak aksatılmadan gerçekleştiriliyor.
Hem havaların ısınmaya başlaması, hem de Ramazan ayı olması nedeniyle çalışmalarının vatandaşlarımızın etkilenmeyeceği erken saatlerde başlattıklarını belirten yetkililer, ‘’Sahurdan hemen sonra saat 05.00 gibi başlattığımız trafo ve pano bakım onarım çalışmalarını saat 09.00’a kadar aralıksız sürdürüyoruz.
Yapılan çalışma sırasında trafolar ile panolar tek tek elden geçiriliyor, varsa eksikler gideriliyor, yıpranan parçalar değiştiriliyor. Bu çalışmalarımız Ramazan ayı sonuna kadar periyodik olarak bu şekilde devam edecektir. Amacımız gerekli bakımların zamanında yapılarak, halkın bu mübarek Ramazan ayında olası arızalar nedeniyle elektriksiz kalmamasıdır.
Ekiplerimiz Siirtlilere kesintisiz ve kaliteli elektrik enerjisi sağlamak için görevlerinin başındadır.’’ dediler.

Anahtar Kelimeler:
SiirtELEKTRİKDicle Edaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.