Bu haber kez okundu.

Afganistan, Pakistan ve Türkmenistan Uyruklu 88 Göçmen Yakalandı
banner229

Kurtalan-Batman yolunda icra edilen yol emniyet ve kontrol faaliyetlerinde, Afganistan, Pakistan ve Türkmenistan uyruklu toplam (88) yabancı uyruklu göçmen yakalandı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Kurtalan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 03 Ekim 2017 tarihinde Kurtalan-Batman yolunda icra edilen yol emniyet ve kontrol faaliyetlerinde, 65 AR 801 Plakalı (1) Kamyon içerisinde yasa dışı yollardan yurda giriş yaptıkları tespit edilen Afganistan, Pakistan ve Türkmenistan uyruklu toplam (88) yabancı uyruklu şahıs ve bu şahıslara organizatörlük yaptığı tespit edilen (1) şüpheli yakalanmıştır.  

Söz konusu olay ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilmiş ve alınan talimatlar doğrultusunda gerekli soruşturma işlemleri başlatılmış, yakalanan (1) organizatör gözaltına alınmıştır. Yakalanan yabancı uyruklu şahıslar işlemlerinin tamamlanmasını müteakip, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edileceklerdir

Siirt İl Jandarma Komutanlığı her türlü kaçakçılıkla mücadeleye kararlılıkla devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.