Bu haber kez okundu.

Devlet Hastanesi Son Teknolojik Cihazlarla Temizleniyor
banner229

Siirt Devlet Hastanesinde, son teknolojik donanımlara sahip makinelerle temizlik yapılıyor.
Siirt Devlet Hastanesinde daha temiz ve hijyenik bir ortam sağlamak için temizlik firmasında çalışan personeller, son teknolojik donanımlara sahip cihazlarla hastaneyi baştan sona yıkadı.

 Akıllı makine sistemi sayesinde Devlet hastanesi koridorları cilalama ve yıkama yöntemi ile temizleniyor.

Hastane Müdürü Alper Işık, Acil servis başta olmak üzere ameliyathane, Poliklinikler ve diğer üniteleri hijyenik ortamda tutmak için var gücümüzle çaba gösteriyoruz. Amacımız bu temizlik ortamını kontrol altında tutmaktır.

Işık, Devlet hastanesini daha modern bir görünüm ve daha konforlu çalışma ortamı sağlamak amacıyla, birimler ve servisler tek tek dolaşılarak temizlik çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Hastalar ve yakınları özellikle hastanelerde temizliğin önemine dikkat çekerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 6 yıl önce

Özellikle hastanelerin hijyen olması çok önemli hastane yönetimi wc leri de hijyen olması için gayret etmelidir ancak esas görev hasta ve yakınlarının wc-oda-koltuk ve çevreyi temiz tutması gerek

Misafir Avatar
selim 6 yıl önce @Mehmet

evet,katılyorum

Beğenmedim! (0)