Bu haber kez okundu.

Devlet Hastanesi Doktorlarından Anlamlı Yardım
banner229

Siirt Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahi Uzmanı Sertan Erdoğan ve Tasarımcı eşi Dilek Erdoğan tarafından başlatılan yardım kampanyasında Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulunda okuyan 700 öğrenciye Kaban, Ayakkabı ve Kırtasiye yardımları dağıtıldı.

Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulunda öğrencilere dağıtılan yardım programına Siirt Devlet Hastanesi Doktorları ve Milli Eğitim Şube Müdürü Kasım İşlek katıldı.

Toplanan yardım malzemeleri ile ilgili Tasarımcı Dilek Erdoğan yaptığı açıklamada; Dünyada yapılacak en büyük iyilik küçük bir çocuğun yüzündeki gülümseye sebep olmak için yola çıktıklarını ve amaçlarının buradaki çocuklara hayatta güzel şeyler ve iyi insanlar olduğunu göstermekti. Toplum hayatımızda birlikte yaşamanın yardımlaşmanın önemi çok büyüktür. Bizlerde bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 Eğitim- Öğretim yılı kapsamında eğitimi desteklemek,öğrencileri sevindirmek,teşvik etmek ve onların yanında olduğumuzu göstermek için öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda kaban, ayakkabı ve kırtasiye yardımları yaptıklarını söyledi.

Erdoğan, bu süreçte bizim gönüllülüğümüze gönüllü olan,bizlere el veren bir çocuğun yüzündeki gülümsemeyi dünyanın en kıymetli eylemi sayan tüm iyi yürekli insanlara ve DHL Exspress gönüllülerine,Ofix çalışanlarına,Emek Öğretmen, Çorlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine, Leyli Öğretmen ve arkadaşlarına Siirt Devlet Hastanesi Doktorlarına,Atasay Kuyumculuk çalışanlarına ayrıca kendi katkısı dışında etrafındaki insanların desteğini sağlayan,Selvi,Şayan,Didem,Serap,Sühendan,Sinem,Necmiye,Sibel ve Duygu’ya teşekkür etti.

Siirt Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahi Uzmanı Sertan Erdoğan Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulunu kardeş okul olarak kabul ettiklerini ve kardeşliğin gereklerini her zaman yerine getirmeye gayret ettiklerini söyledi.

Dr.Erdoğan, kardeş okul anlayışıyla eğitime katkı sağlamak istediklerini ve kış şartlarının yoğunlaşacak olması nedeniyle minik öğrencilerin rahat eğitim almalarını sağlamayı amaçladıklarını belirterek, "Siirt’te görev yapan doktor arkadaşlarımız ve il dışındaki hayırseverlerin kendi aralarında topladıkalrı yardımların dağıtımını gerçekleştirdik. Onların alacakları eğitimin devamını sağlamak, belki de gelecekte onları birer doktor yapacaktır ve birçok çocuğumuzun da bu yönde isteği var. Yapılan ve yapılacak olan bu tür faaliyetler, doktor-vatandaş işbirliğinin de en güzel göstergesidir" dedi.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kasım İşlek, yapılan bu anlamlı yardımlardan dolayı Siirt Devlet Hastanesi Doktorlarına teşekkür etti.

Çevik Ersin Temel İlköğretim Okulu Müdürü Naci Baykara öğrenci velileri ve öğrencileri adına Siirt Devlet Hastanesi Doktorlarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.