Bu haber kez okundu.

Deniz Harp Okulu Öğrenci Alımı Başvurusu!
banner229

 Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na seçkin Deniz Subayları yetiştirilmesi amacıyla Deniz Harp Okulu 'na alınacak olan Bay ve Bayan öğrenciler için başvuru klavuzu yayınlandı. DKK Deniz Harp Okulu Başvuru Klavuzunda yer alan bilgiler şöyle; Başvurular 15 Mayıs 2015 tarihine kadar internet ortamından yapılacak olup, internet üzerinden başvurusunu yapmayan adaylar 2. aşama seçimlere katılamayacaktır. Posta veya şahsen başvuru kabul edilmeyecektir.



Başvurular sona ermesinden itibaren YGS-1, YGS-2 ve YGS-5, YGS-6 puan türlerinden ihtiyaç sayısına göre taban puanlar belirlenecektir. Belirlenen puanlar Haziran 2015 ayında yayınlanacaktır. ikinci seçim aşamalarında başarılı olan adayların, bedeni yeterlilik testleri ve görüşme aşamasında aldıkları puanlar ile 2015 yılı Lisans Yerleştirme Sınavının (LYS) MF-1, MF-4 ve TM-1, TM-2 puan türlerinde alacakları puanlar dikkate alınarak “aday performans puanları” tespit edilecektir.



2014 veya 2015 yıllarında lise mezunu olanlar başvurabilecektir. 1995 ve sonrası doğumlu olmak şart.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.