Bu haber kez okundu.

DEMİRKIRAN:  YATIRIM PROGRAMINA ALINAN ERUH DEVLET HASTANESININ YAPIMINA BAŞLIYORUZ
banner229
Siirt AK Parti Milletvekili Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Afif Demirkıran, 2015 yılı yatırım programına alınan 30 yataklı Eruh Devlet Hastanesinin yapımına önümüzdeki günlerde başlanacağını söyledi.
Demirkıran, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü ile yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını, eski Eruh Devlet Hastanesinin yıkılarak yerine 30 yataklı modern bir devlet hastanesinin yapılacağını ve önümüzdeki günlerde de yapım ihalesine çıkılacağını ifade etti. Yeni hastanenin hizmete girmesi ile birlikte Eruh ilçemizde çok önemli bir yatırımın gerçekleşmiş olacağını belirten Demirkıran, 13 yıllık AK Parti iktidarında Siirt'te sağlık alanında büyük yatırımların gerçekleştirilerek hayata geçirildiğini söyledi.
Demirkıran, 13 yılda Siirt'e 4.1 Milyar TL yatırım ve destek sağladıklarını, bunun 161 Milyon TL'sinin sağlık yatırımı olduğunu söyleyerek, sağlık yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtAfif Demirkıran
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.