Bu haber kez okundu.

DEMİRKIRAN YAPILACAK OLAN TEMAYÜL YOKLAMASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU
banner229
       AK Parti Siirt Milletvekili, Türkiye –AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Sayın Afif Demirkıran Pazar günü yapılacak olan temayül yoklaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

     Siirt’te Temayül Yoklamasının 1 Mart günü saat 10 ile 16 arasında Kültür Merkezinde yapılacağını ifade eden Demirkıran, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den Siirt milletvekili adayı olmak için başvuruda bulunan aday adayı sayısının 43 kişiye ulaşmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, “ Bir Siyasi Partiye adaylık için ne kadar çok başvuru olmuşsa, bu o partinin ne kadar çok güçlü olduğunu gösterir” dedi.
        TEŞKİLATLARA ÖVGÜ

     AK Parti İl ve İlçe teşkilatlarının Aday Adaylığı Başvuru sürecini başarılı bir şekilde yürüttüğünü belirten AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, "Bu süreçte aday adayları kendilerini tanıtma, teşkilatlarımız da aday adayı arkadaşlarımızı yakından tanıma fırsatı buldular. Bu süreçte demokrasinin ve hoşgörü kültürünün neşet ettiğine tanıklık ettik" ifadelerini kullandı.

   TEMAYÜL TEK BAŞINA BİR KRİTER DEĞİL

     Temayülün tek başına sonucu belirleyen bir kıstas olmadığını kaydeden Demirkıran, "Temayül tek başına bir kriter, bir ölçüt değildir. Temayülün yanı sıra; kamuoyu yoklamaları,  aday adaylarının alt ve üst komisyon mülakat sonuçları ve en nihayetinde yapılan tüm çalışmaların üst komisyon tarafından değerlendirilmesi ile oluşan listenin Sayın Başbakanımıza sunulması sonucu kesin aday listesi belirlenecektir.   Ben şahsım adına 1 Mart günü temayüle katılacak bütün arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. Bu vesile ile il ve ilçe teşkilatlarımızı, kadın kollarımızı, gençlik kollarımızı, mahalle temsilcilerimizi ve belediye meclisi üyelerimizi; hâsılı oy kullanan tüm arkadaşlarımızı özgür iradesi ile partimizin yararını dikkate alarak oy kullanmaya,  en iyiyi en liyakatliyi, en ehliyetliyi belirlemede Genel Merkezimize yardımcı olmaya çağırıyorum. Birbirinden değerli ve kıymetli 43 arkadaşımız Partimizden milletvekili aday adayı olmuş durumda. Partimize güç ve zenginlik katan bu aday adayları arasından siz değerli arkadaşlarımın en doğru seçimi yapacağına olan inancım tamdır." dedi.

     Milletvekili Demirkıran sözlerini şöyle sürdürdü; "Temayül yoklamasına mevcut milletvekilleri, eski milletvekilleri ve son il başkanı katılmayacaktır. Temayül Yoklamasının ardından, kullanılan oylar AK  Parti Genel Merkezi’nde tasnif edilerek sayılacaktır.  Temayül yoklamasının tüm aday adaylarımıza, partimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun!" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tekin Sevinç 9 yıl önce

yeter artık çek elini ilimizden.kimi desteklediğini iyi biliyoruz şunu bilki onunda senden farkı yoktur.

Avatar
afif fobi 9 yıl önce

demirkıran ellerini çek artık siirtten ve siirt siyasetçilerinden memeleketin anasını ağlattın yeter git senin hakkında batmandan vekil olmaman için imza toplayan batmanlılarının yanına git......

Avatar
afif fobi 9 yıl önce

demirkıran ellerini çek artık siirtten ve siirt siyasetçilerinden memeleketin anasını ağlattın yeter git senin hakkında batmandan vekil olmaman için imza toplayan batmanlılarının yanına git......