Bu haber kez okundu.

Defterdarlıktan Siirt  TSO’ya Vergi Haftası Ziyareti
banner229

İlimiz Defterdar Vekili Kemal Bozdemir, beraberinde daire müdürleriyle birlikte 28. Vergi Haftası dolayısıyla Siirt Ticaret ve Sanayi Odası’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Vergi Haftası'nın bu yıl 28'incisinin kutlandığını dile getiren İl Defterdarı Kemal Bozdemir, bu vesileyle kurumlara yapmış oldukları ziyaretlerinden birisini de Siirt’in istihdam ve vergi üreten en önemli kesimini temsil eden Siirt Ticaret ve Sanayi Odası'na yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Ziyaretlerinden dolayı TSO Yönetimi adına Defterdar Vekili Bozdemir ve daire müdürlerine teşekkür eden TSO Genel Sekreteri Raşit Başar Taner, "Bizler hepimiz aynı gemide, aynı amaç ve hedefler doğrultusunda ilerliyoruz.

Bizler Siirt TSO olarak Siirt’in en önde gelen sivil toplum kuruluşu olmanın yanı sıra, ekonominin atar damarını oluşturan bir yapıyız. İlimizdeki işletmelerimizin mali açıdan sıhhati demek, bir anlamda ilimizin mali sıhhati demektir. Siirt iş dünyası, her zaman devletine karşı sorumluluklarının farkında ve bilincinde olmuştur.

Sayın Defterdarımızın liderliğinde kurumsal düzeyde de ilişkilerimiz son derece verimli biçimde devam ediyor. Bundan sonra da böyle devam edecek. Vergi haftasının ülkemize ve ilimize hayırlı olması dileğiyle" ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.