Bu haber kez okundu.

Ödüllü sanatçı Mehmet Erdem
banner229

Ödüllü sanatçı Mehmet Erdem

Öğrenciliğinden itibaren yaşamında müzik hep olan sanatçı; enstümanistlik, vokalistlik, stüdyo müzisyenliği yapmıştır. Ud, bağlama, perdesiz gitar ve cümbüş çalan Mehmet Erdem mp3 indir 2008 yılında Altın Portakal Film Festivali’nden ‘Deli Deli Olma’ filmi için yaptığı müzikle En İyi Film Müziği dalında ödülü bulunmaktadır. Şarkılarını mühendis özeniyle ve titizliğiyle ortaya çıkaran sanatçı, albümlerinde cover parçalara da yer vermektedir.

Mehmet Erdem’in film ve dizi şarkıları

Konuları hem kendi hem de başkalarının gerçeklerinden, yaşanmışlıklarından beslenen şarkıların sahibi Mehmet Erdem şarkıları;

1.
 
2.
 
3.
 
4.
 
5.
 
6.
 
7.
 
8.
 
9.
 
10.
 
11.
 
12.
 
13.
 
14.
 
15.
 
16.
 
17.
 
18.
 
19.
 
20.
 
21.
 
22.
 
23.
 
24.
 
25.
 
26.
 
27.
 
28.

Mehmet Erdem’in şarkı ezberleten albümleri var

 İçinden şarkılarını severek ezbere söylediğimiz, dinleyicilerinin kendisinden dinlemek istediği ve yeni kuşak gençler için eskilerden ama onların da dinlemesini istediği Mehmet Erdem albümleri;

  • Herkes Aynı Hayatta
  • Hiç Konuşmadan
  • Hepsi Benim Yüzümden
  • Neden Böyleyiz

Çok sayıda güzel şarkıya imza atan Mehmet Erdem, her geçen gün hayran sayısını arttırmayı da başarmış durumdadır. Bu sayede düzenlediği konser sayısını da arttırmayı başaran şarkıcı, özel turnelerde düzenlemektedir.

Anahtar Kelimeler:
SiirtAk Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.