Bu haber kez okundu.

Dağdan Kopan 100 Tonluk Kaya Parçası Pervari Üçoyuk  Yolunu Ulaşıma Kapattı
banner229

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Çukurköy ve Üçoyuk köy yolunda dağdan kopan yaklaşık 100 tonluk kaya parçası yolu ulaşıma kapattı.

 Araç sürücülerinin haber vermesiyle bölgeye giden Siirt İl Özel İdaresi ekipleri yola düşen dev kaya parçasını kırıcılarla parçalayarak yolu açmaya çalıştı.

Aşırı yağışlar nedeniyle Pervari ilçesine bağlı Çukurköy ve Üçoyuk köy yolunda dağdan kopan 100 ton ağırlığındaki dev kaya parçasının yolu ulaşıma kapattığını belirten Siirt İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Abdulmecit İlhan, olayın haber verilmesiyle bölgeye iş makinelerini sevk ettiklerini, 3 saat süren çalışmaların ardından yolu ulaşıma tekrardan açtıklarını söyledi.

İlhan, "Bölgede yoğun yağışlar neticesinde dağdan kopan dev kaya parçası yolu ulaşıma kapattı. İş makineleri ile yolu ulaşama açtık.

Pervari ve Şirvan, Eruh ilçelerimizde son günlerde meydana gelen afetlerde can kaybı ve yaralanma olayının olmaması sevindiricidir.
Meydana gelen heyelan ve toprak kaymalarında vatandaş ve sürücülerin dikkatli olmaları yönünde uyarmak istiyorum. Bu tür doğal afetlerde vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için “İl Özel İdare ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam etmektedirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.