Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Siirtli Genci  İntihardan Vazgeçirdi
banner229
Boğaziçi Köprüsü korkuluklarından atlamaya kalkan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından intihardan vazgeçirilen genç, Emine Erdoğan'ın hemşehrisi çıktı.
Cumhurbaşkanı Recep tayyip erdoğan, Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan kişinin bu eyleminden vazgeçmesini sağladı. Ailevi problemleri nedeniyle köprüye çıktığı öğrenilen genç, Emine Erdoğan'ın hemşehrisi çıktı.
MAKAM ARACINI DURDURDU
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan'ın, eylemin söz konusu olduğu noktada makam aracını durdurmasının ardından intihar girişimi son buldu.
ERDOĞAN'IN YANINA GİTTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorunla ilgilendiğini duyması üzerine bu kişi, köprüden aşağı atlama tehdidine son vererek Erdoğan'ın makam aracının yanına gitti.
SİİRTLİ ÇIKTI
Siirtli olduğunu ve ailevi problemler nedeniyle bunalıma girdiğini belirten kişi,Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.
ERDOĞAN TALİMAT VERDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, dinlediği vatandaşın sorunlarının çözümüne yardımcı olunması için yetkililere gerekli talimatları verdiği kaydedildi.
İNTİHARDAN VAZGEÇİRDİĞİ KİŞİ ERDOĞAN HAYRANI ÇIKTI

Erdoğan’ın Boğaziçi köprüsünde intihardan vazgeçirdiği Vezir Çatraş, Erdoğan’ın hayranı çıktı. Siirtli ve tekstil çalışanı olduğu öğrenilen Çatraş’ın sosyal medya hesaplarındaki Erdoğan ve AK Parti paylaşımları dikkat çekiyor. 2 çocuğu bulunan Çatraş ayrıca Beşiktaş fanatiği. Beşiktaş’ın maçlarını kaçırmayan Çatraş, tutkusunu tribünden fotoğraflar paylaşarak göstermiş. Çatraş’ın yaklaşık 10 gün önce yaptığı son paylaşımlarından birinde ise evinden taşınırken çektirdiği fotoğraf yer alıyor.
Vezir Çatraş, bu fotoğrafta ile ilgili yorumunda, "Evlendim evleneli yüzümün gülmediği, evden kurtuluyorum" yazmış. Çatraş bir diğer yorumu ise  "İstanbul beni bitirdi" şeklinde konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.